Fotogallerij

Reacties uitgeschakeld voor Chirojaar 2018-2019
sep - 5 - 2018
De Leiding

Heej daar, liefste chirokes en ouders!

Het nieuwe Chiro jaar komt er aan en wij zitten te popelen om er aan te beginnen.
We geven het startschot op zondag 9 september. Op deze dag zijn het de welbekende ‘OVERGANGEN’. Kinderen die naar een andere groep overgaan, moeten dan enkele opdrachten doen om te tonen dat ze er helemaal klaar voor zijn. Ook wordt bekend wie jullie nieuwe leiding is en welke leiding ons team dit jaar jammer genoeg niet meer zal versterken.

Jullie worden allemaal om 14u in de Chiro verwacht.

Ribbels, Speelclub en Rakwi’s mogen om 18.00u naar huis.

-> meebrengen: koek, drankje of €0,70 voor een drankje

Tito’s en Keti’s en Aspi’s blijven tot 19.00u in de Chiro.
-> meebrengen: koek, boterhammen, 2 drankjes of € 1,40

AANDACHT: Nieuwe leden zijn welkom vanaf de tweede zondag van het Chiro jaar, zondag 16 september. We zullen hen dan ook met open armen ontvangen!
Elk lid krijgt in september een overschrijving mee. Na het betalen van de som van €30 is de inschrijving bevestigd. Wij vragen dit bedrag te betalen vóór 1 oktober. Dit is zeer belangrijk voor de verzekering. Wie niet tijdig betaalt, is niet verzekerd! Ouders die graag hebben dat de leiding eens langs komt voor meer uitleg over de werking kunnen dit de leiding in kwestie vragen.

Klik hier voor het (her)inschrijvingsformulier

Wij hebben er chirotastisch veel zin in! En als je het ons vraagt… CHIRO CALIMERO!

Tot dan,

Chiro Calimero