Fotogallerij

Reacties uitgeschakeld voor Chirojaar 2017 – 2018
sep - 8 - 2017
De Leiding

Heej daar, liefste chirokes en ouders!

Het nieuwe chirojaar komt er aan en wij zitten te popelen om er aan te beginnen.
We geven het startschot op zondag 3 september. Op deze dag zijn het de welbekende ‘OVERGANGEN’. Kinderen die naar een andere groep overgaan, moeten dan enkele opdrachten doen om te tonen dat ze er helemaal klaar voor zijn. Ook wordt bekend wie jullie nieuwe leiding is en welke leiding ons team dit jaar jammer genoeg niet meer zal versterken.

Jullie worden allemaal om 14u in de chiro verwacht.
Ribbels, Speelclub en Rakwi’s mogen om 18.00u naar huis.
Tito’s en Ketiranten blijven tot 19.00u in de chiro.

AANDACHT: Nieuwe leden zijn welkom vanaf de tweede zondag van het chirojaar, zondag 10 september. We zullen hen dan ook met open armen ontvangen!

Wij hebben er chirotastisch veel zin in! En als je het ons vraagt… CHIRO CALIMERO!

Tot dan,

De leidingsploeg

In september zal je ook een overschrijving ontvangen voor het lidgeld te betalen (€30), hieraan zit een invulstrook dat we samen met de betaling vóór 1 oktober terug zouden willen hebben. Dit is zeer belangrijk voor de verzekering. Wie niet tijdig betaald is niet verzekerd.

Comments are closed.