Fotogallerij

mei - 4 - 2017
De Leiding

Allerliefste ouders en leden,

Jullie hebben het vast al gemerkt. De dagen worden langer. De zon schijnt vaker. Watergeweren worden al eens boven gehaald. Maar bovenal komt het KAMP steeds dichter.

Elk jaar trekken de calimero’kes er van 21 tot 31 juli op uit(voor Ribbels is dit van 24 juli). Elke keer opnieuw zijn dit de tien tofste,grappigste, meest uitdagende en beste dagen van het jaar.

We hopen natuurlijk dat er ook deze keer weer massaal veel chiro’kes meegaan.

Op 21 mei organiseren we een infoavond rond dit bangelijke kamp. De Chiro duurt vandaag voor ALLE afdelingen tot 18u00.

De ouders van de ribbels en andere nieuwe leden zijn vlak na de afdeling welkom voor uitgebreide informatie. Ook de andere ouders worden verwacht.

Zo weten we snel wie er allemaal meegaat. U krijgt op deze avond de overschrijving en de kampfolder met wat je moet meenemen mee naar huis.

De medische fiche vul je ter plaatsen in, zodat we ze snel terug hebben en met de nodige dingen rekening kunnen houden.

Breng alvast 2 klevertjes van je ziekenfonds mee. Deze zullen we nodig hebben indien er op kamp iets zou gebeuren.

Graag willen wij u vragen zeker aanwezig te zijn.

Groetjes vol met goesting,

De leiding en Vb’s